UA-49970189-1
 
 
 
 
 

javascript:void(0)

 

 

 

"Marijke weet op een persoonlijke en respectvolle wijze tot de kern te komen van de persoon in kwestie. Mooi om te zien dat schaamte of angst vervangen wordt door durf en trots".

 

Tirtza Richardz
Marketing Manager ResQtec

 

 

Aanpak
“Als ik bij een organisatie binnenkom, is er altijd iets aan de hand. Dan wil de organisatie iets verbeteren. Dan is mijn eerste stap om af te pellen tot de kern. Te onderzoeken wat er werkelijk aan de hand is. Dat doe ik door te luisteren te analyseren en door prikkelende vragen te stellen. Door mijn ervaring kom ik precies bij de kern van het probleem. Dat kan bijvoorbeeld het patroon zijn dat een organisatie structureel te hoge doelen stelt en de medewerkers voortdurend opgejaagd raken. Of dat de visie van een bedrijf niet voor iedereen helder is.

Als duidelijk is wat er aan de hand is, zet dat de mensen aan het denken en nemen ze zelf het roer in handen. Gezamenlijk met het team visie bepalen, zodat duidelijk is wat het doel van de verandering is. En dan zet ik teams weer in hun kracht. Het gaat om het terugbrengen van vertrouwen en volledige openheid. Ieder in de rol zetten die het beste past. Elkaar aanspreken op gedrag en vooral de positieve acties benoemen. Zo komt het team in de flow. Dat is waar echte verbetering om draait: Elk mens laten werken met het beste van zichzelf." 

 

Advies, coaching en workshops
Naast advies en coaching worden workshops ingezet om organisaties te verbeteren.
Klik hier voor mogelijke workshops.

 

RealDrives
Een door Marijke regelmatig gebruikt instrument is Real Drives. RealDrives © is een meetinstrument waarmee drijfveren van mensen zichtbaar worden gemaakt. Drijfveren hebben een grote betekenis voor het gedrag, de energie en de effectiviteit van mensen. Het blijkt een uiterst effectief middel om individuen en teams beter te laten functioneren, maar ook versterkt het de binding tussen mens en organisatie. Het is uitstekend toe te passen op organisaties omdat het werkt voor een persoon maar ook voor hele grote groepen.

 

 

 

 

 

..