UA-49970189-1
 
 
 
 
 

javascript:void(0)

 

 

"Marijke heeft mij op heldere en concrete wijze geholpen met de positionering van mijzelf en mijn bedrijf. Het verkregen inzicht heeft mij geholpen een duidelijke toekomst visie op te stellen. Marijke werkt gedreven aan haar doelstellingen en is een prettige sparringpartner".

 

Nico Pronk - Synergos

 

 

 

 

Partners
Een opdracht is altijd maatwerk. Bij grote opdrachten werkt Marijke samen met een aantal senior partners op het gebied van leiderschap, coaching, organisatie-ontwikkeling, transformatie en bouwen aan vertrouwen. 

 

The MMS Worldwide Institute

Marijke is verbonden aan het MMS Worldwide institute als facilitator en co-coordinator. MMS is het oudste coach trainings programma in de wereld, gestart in 1974 door dr. Cherie Carter-Scott. De Coach Training is een intensief en transformerend programma van 3 maanden waarin deelnemers  ICF geaccrediteerde coach kunnen worden. Deelnemers ontwikkelen zich zowel professioneel als persoonlijk. Een van de unieke kenmerken van de MMS Coach Training is de integratie van persoonlijke ontwikkeling en meesterschap in coaching. Deelnemers worden door hun eigen ontwikkeling transformerende coaches. Marijke begeleidt, traint, is coach en mentor voor deelnemers in zowel hun persoonlijke ontwikkeling als in hun vaardigheden als coach. 

Voor meer informatie zie www.themmsinstitute.nl

 

 

 

 

 

 

..