UA-49970189-1
 
 
 
 
 

javascript:void(0)

 

"Ik heb Marijke leren kennen als een zeer ervaren businesscoach. Zij weet vanuit strategische vraagstukken teams in beweging te krijgen. Zij houdt daarbij de regie op het traject en het eindpunt scherp voor een ieder. Zij geeft met haar aanpak teams handvatten om duurzaam te verbeteren."

 

Michiel Colenbrander heeft als businessunit manager bij ThiemeMeulenhoff met Marijke gewerkt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact
Heeft u behoefte aan het verbeteren van uw organisatie of wilt u met uw team of individuele medewerkers aan de slag?

 

Neem gerust vrijblijvend contact op met Marijke Reiring. Zij komt graag naar u toe voor een oriënterend gesprek of kennismaking.
 
 
tel (0031) +6 113 11 967
 
 
 
"We zaten vast in ons veranderproces. Ik en het management team zagen dit wel maar we merkten dat we niet goed de volgende stap konden begeleiden. Mogelijk omdat we zelf net zo goed onderdeel van het bedrijf zijn en dus niet objectief kunnen zijn. 
Binnen een paar sessies kon Marijke haar vinger leggen waar het aan lag en hoe het opgelost moest worden. We hebben met haar hulp zeer grote stappen genomen richting ons einddoel in een zeer korte tijd. 
 
Hoe Marijke het voor elkaar krijgt? Marijke heeft een feilloos gevoel voor cultuur, individuele en team dynamiek. Ze begrijpt organisaties maar ook strategie en management problematiek! Als je Marijke aan het werk ziet, kan je pas echt zien hoe ze die ontrafelt, inzicht geeft en weer opbouwt. Ze laat een team achter dat gemotiveerd is en actiegericht. Eentje dat echt wil veranderen en stappen wil maken. 
 
Wij hebben besloten Marijke vaker in te zetten en meer teams door haar te laten begeleiden. Het is een investering die een zeer korte terugverdientijd heeft!"
 
Jan Pieter Maarschalk - CEO  ResQtec
 
 
 
 
 
 
 
..